top of page

Gruppe

ƖffentlichĀ·66 Mitglieder

Renault Visu Schematic.117

Horky alternator Zdravim renaultaci mam Espace4 2.2dci po zapnuti kabinoveho ventilatoru na maximum ta mi zacne se hrozne hrat alternator a tak za pul roku schori diodovy mustek uz jse menil dva a uz to nechci menit nevite cim by to mohlo byt dekuji za nejake rady

renault visu schematic.117

Espace 5 problem pri startovani Zdravim vsechny, prosim o radu zkusene "renoltaky". Cca pred mesicem jsem si poridil Espace 5,1,6diesel 118kw,najeto 120tis(vse nasvedcuje tomu, ze podstivych). Pokud auto stalo, v kabine zacaly byt byt citit spaliny. Ok, vyrazil jsem do servisu Renault. Zjistli netesnost u chladice Egr ventilu, s t......

Kontrola vstřikovĆ”nĆ­ DobrĆ½ denNa displeji mi vyskočil servis německy po překladu kontrola vstřikovĆ”nĆ­ auto jde do nouzĆ”ku ale po ujetĆ­ několika km zhasne a pak zase znovu navĆ­c mi to pĆ­Å”e jeÅ”tě vĆ½fukovĆ½ systĆ©m kontrola nevĆ­te prosĆ­m co to mÅÆže bĆ½t než pojedu do servisu?

SnĆ­mač zpĆ”tečky+park.senzoru ZdravĆ­m mam renault espace IV r.v.2009 2.0 dci 110 kw. ZačƭnĆ”m mĆ­t problĆ©my se zpĆ”tečkovĆ½mi světly a park.asistentem. Potřeboval bych poradit kde se nachĆ”zĆ­ snĆ­mač zpĆ”tečky a jestli je možnĆ© vyměnit si ho sĆ”m! Děkuji

ESPACE IV 2.2 blikĆ” klƭč servisu a --------. Po zimnĆ­m odpočinku bez baterie mě začal blikat servisnĆ­ klƭč a mĆ­sto km jsou vodorovnĆ© ÄĆ”rky --------. Pokud chci vynulovat servis, tak se objevĆ­ ÅÆdaj 13252 km,ale hned zhasne a svĆ­tĆ­ zase ÄĆ”rky. UjetĆ© km do servisu normĆ”lně ubĆ½vajĆ­, ale objevĆ­ se na chvilku pouze, když chci udělat reset. NemĆ”te ně......

Nejdou odemknout pĆ”tĆ© dveře renault espace IV 3.0L r.v. 2005. ProsĆ­m vĆ”s nevĆ­te tu někdo v čem je zakopanĆ½ pes, že mi přestali fungovat pĆ”tĆ© dveře? Prostě najednou mi nejdou nijak otevÅ™Ć­t, přestal fungovat zĆ”mek a zĆ”roveň i zadnĆ­ stěrač. Předem dĆ­ky za radu.

vypnutĆ­ turba DobrĆ½ den.MĆ”m problĆ©m s mĆ­m renault espace 2.2 dci. Vzdy kdyz jedu rychleji staci i po meste kolem tech 50 kmh tak se mi rozsviti kontrolka a auto uz netahne cetl jsem ruzne fora a pry se vypne turbo. Dnes jsem menil naftovy filtr a porad to stejne. Auto nijak nesmrdi nic proste prestane tahnout. ......

renault espace 3.0i v6 24v 140kw prosim o radu mam to automat nastartuji motor zaradim d ujedu asi tak 40metru a prestane to jet jako kdyz tam neni rychlost napise to servis .rok vyroby je 99.kdyz to znova nastartuji tak to zase kousek popojede a zase to sami nevim si rady co mam delat dekuji za kazdou radu.

nemohu nastartovat renaulta espace dci1900 přijel jsem domu druhĆ½ den chci nastartovat zkusil jsem to 2x pokaždĆ© mi tam něco jakoby zapraskalo a na konec mi komplet zhasla palubka svĆ­tĆ­ je červenĆ” kontrolka alarmu dĆ­ky zaradu

Info

Willkommen in der Gruppe! Hier kƶnnen Sie sich mit anderen M...
Gruppenseite: Groups_SingleGroup
bottom of page