top of page

Gruppe

Öffentlich·56 Mitglieder

Articole Similare: !FREE!Aceste articole de îmbrăcăminte pot fi realizate din orice materiale textile și obținute din orice tipuri de material tricotat sau croșetat, chiar ușor sau cu ochiuri fine. Pot prezenta tot felul de motive decorative, inclusiv dantelă și broderii.
Articole similare:


Download Zip: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fmiimms.com%2F2ufhsF&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw1_v1dzOhFOuORWB8mb_l6eTricotare fină înseamnă cel puțin 12 ochiuri pe centimetru în ambele sensuri. Aceste articole de îmbrăcăminte sunt, de obicei, tricotate în un singur individ. Acestea sunt ușoare și trebuie să fie foarte bine echipate.


Scurtele sunt articole de îmbrăcăminte pentru fixare în vrac, cu mâneci lungi și care sunt purtate deasupra tuturor celorlalte articole de îmbrăcăminte pentru protecția împotriva intemperiilor. Acestea au un aspect mai formal decât parka și sunt, în general, confecționate din țesături ușoare, cum ar fi țesături tip tweed sau loden. Scurtele pot varia în lungime de la coapsă până la jumătatea coapsei și pot fi cu un singur capăt la jumătatea coapsei.


Paltoane și articole similare se referă la corp cel puțin până la jumătatea coapsei. Trebuie să respecte dimensiunile minime standard pentru bărbați și femei, măsurate de la cusătura gâtului la napa (a șaptea vertebră) până la marginea inferioară a articolului respectiv.


În cazul în care cămășile și curelele cu centuri, caracteristicile esențiale ale articolelor de îmbrăcăminte și modul în care acestea sunt destinate a fi purtate trebuie să fie luate în considerare și, în unele cazuri, acestea ar putea fi clasificate în jachete în 6103 sau 6203 sau articole tricotate care se confruntă cu mâneci lungi (cardigan) în 6110.


În cazul în care articolul de îmbrăcăminte are buzunare sub talie, aceasta poate fi clasificată în categoria de veste sau astfel de articole. În cazul în care acestea au o bandă elastică tricotată sau alte mijloace de strângere a părții de jos a articolului sau au în medie mai puțin de zece ochiuri pe centimetru liniar, se aplică codurile de poziție 6101, 6201 sau 6110, după caz.


Fuste și fuste-pantalon sunt articole de îmbrăcăminte concepute pentru a acoperi partea inferioară a corpului, care pornesc în mod normal la nivelul taliei și pot merge până la glezne sau la mai jos și care sunt purtate împreună cu un articol de îmbrăcăminte. Ele sunt încadrate la codurile de poziție 6104 și 6204.


Șorturi sunt articole de îmbrăcăminte care au toate celelalte caracteristici ca pantaloni, dar care nu acoperă genunchiul. Șorturi sunt clasificate în același grup cu pantaloni, dar nu sunt clasificați niciodată drept pantaloni. În plus, acestea nu sunt clasificate niciodată ca îmbrăcăminte de lucru sau industrială.


Rochii sunt definite ca articole de îmbrăcăminte care sunt destinate să acopere întregul corp, începând de la umeri, și care pot merge până la glezne sau mai jos. Pentru a fi calificat drept îmbrăcăminte, articolul de îmbrăcăminte trebuie să poată fi purtat fără alte articole de îmbrăcăminte, altele decât lenjerie intimă. Ele sunt încadrate la codurile de poziție 6104 și 6204, după caz.


În cazul în care un costum sau combined urmează să fie clasificat la codurile de poziție 6103, 6104, 6203 sau 6204 fasonate sau decorațiuni nu apar pe toate componentele, articolele vor fi clasificate ca costume sau compleuri, cu condiția ca garniturile sau decorațiile să fie de importanță minoră și să fie găsite doar pe un număr mic de locuri pe îmbrăcăminte, cum ar fi cea cu privire la gulere și mânuire, fie pe lapidare și buzunare.


În majoritatea cazurilor, un ansamblu trebuie să conțină doar un element care să acopere jumătate din partea superioară a corpului. Un articol de îmbrăcăminte care acoperă atât partea superioară, cât și partea inferioară a corpului, cum ar fi cel care cade de la umeri până la jumătatea coapsei, nu poate face parte dintr-un ansamblu. Cu toate acestea, există excepții specifice în cazul în care ansamblurile includ două articole de îmbrăcăminte, dintre care unul este un pulover care formează împreună un pulover. De asemenea, trebuie să fie inclusă și un articol de îmbrăcăminte mai mic. Vestele pot constitui o a doua piesă din partea superioară a unui ansamblu, care este clasificată la capitolul 61 și la capitolul 62. Cu toate acestea, articolele de îmbrăcăminte clasificate la codurile de poziție 6107, 6108, 6109, 6207 și 6208 nu pot face parte dintr-un ansamblu.


Îmbrăcămintea pentru sugari este clasificată la codurile de poziție 6111 și 6209, după caz. Să fie destinate sugarilor de o înălțime de cel mult 86 centimetri (dimensiunea comercială 86). Acest lucru este valabil chiar și în cazul în care caracteristici precum metoda de închidere ar necesita clasificarea ca articole de îmbrăcăminte pentru băieți sau fete, în cazul articolelor de îmbrăcăminte de mai sus cu dimensiunea comercială 86.


Costumele de schi, definite ca articole de îmbrăcăminte sau de articole de îmbrăcăminte care, având în vedere aspectul și țesătura lor, sunt destinate în mod clar purtării, în principal, schițată sau schiului alpin, sunt clasificate la codurile de poziție 6112 și 6211, după caz.


Costume de baie sunt definite ca fiind articole de îmbrăcăminte care, având în vedere aspectul lor general, croiala și natura lor, sunt concepute în mod clar pentru a fi purtate exclusiv sau în principal ca costume de baie. Sunt, în general, confecționate din fibre sintetice sau artificiale și sunt clasificate la codurile de poziție 6112 sau 6211, după caz.


Leenghhasau ghagra pot fi clasificate drept ansambluri dacă îndeplinesc criteriile. Pentru mai multe detalii, a se vedea problemele specifice. În cazul în care nu îndeplinește criteriile pentru un ansamblu, articolele de îmbrăcăminte ar fi clasificate separat. Acest echipament este alcătuit dintr-o singură piesă de îmbrăcăminte, care este în mod normal o vestă (clasificată la codurile de poziție 6104 sau 6204) și un deget al diafragmei (clasificat la codul de poziție 6104 sau 6204).


Puteți comanda exemplare tipărite la nivel profesionist ale pozelor dvs. și care vor fi livrate dvs., familiei sau prietenilor dvs. Mai întâi descărcați din App Store o aplicație care oferă servicii de tipărire. De exemplu, puteți descărca aplicația FUJIFILM Prints & Gifts pentru a comanda diverse produse tipărite, inclusiv tipărituri, decorațiuni pentru perete, poze pe căni și articole similare și multe altele. 041b061a72


Info

Willkommen in der Gruppe! Hier können Sie sich mit anderen M...
Gruppenseite: Groups_SingleGroup
bottom of page